Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TERVETULOA MOON RIVER INTERIORIIN!

Moon River Interior on perustettu lokakuussa 2008 Lapista, Inarista Turkuun muuttaneiden aiemmin Inarissa perheyrityksessä matkailuyrittäjinä toimineiden siskosten, Kaisa Paulavirran ja Elina Lehtosen nostalginen sisustus ja lahjatavaraverkkoauppa Turussa. Sukujuuremme ovat vahvasti Varsinais-Suomalaisessa maaperässä, minkä vuoksi juuri Turku valittiin aikoinaan pitkäaikaisen haaveen toteutuspaikaksi tuttuna kaupunkina.


Kodin sisustuksessa etenkin maalaisenglantilainen ja

-ranskalainen tyyli, yhdistettynä amerikkalaiseen kodikkuuteen ja pehmeyteen on meidän mieleen, ns. isoäidin tyyli ihastuttaa meitä
pitseillään ja ruusuillaan.


Verkkokauppamme on tunnelmallisesta ja persoonallisesta tyylistä pitävän sisustajan unelmakauppa. Tarjoamme kodikkaan nostalgista ja romanttista tunnelmaa menneiden vuosikymmenten tyyliin kotiin, mökille tai vaikkapa lisäämään viihtyisyyttä toimistoon.

Haluamme tarjota vaihtoehdon sisustukseen pelkistetyn, modernin ja yksinkertaisen tilalle tai en rinnalle! Valikoimassa on myös hyviä lahja-ideoita, myös hänelle jolla "on jo kaikkea".


Tuotteemme ovat uusia, vaikka monet näyttävätkin aidosti vanhoilta, ne sopivat mainiosti moneen eri tyyliseen sisustukseen, niin vanhaan puutaloon, kuin moderniinkin kotiin tuomaan sisustukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia.
Sisustaminen saa olla hauskaa ja rentoa. Kaiken ei aina tarvitse olla niin kovin täydellistä ja vakavaa. Persoonallisuutta ja rohkeutta sisustukseen!